Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (3.38 secunde)
Cu prilejul unei ample actiuni de control derulate in perioada 15-30 iunie a.c., in cadrul careia au fost verificati nu mai putin de 98 agenti economici care-si desfasoara activitatea in judetul Constanta si cu precadere in statiunile de pe litoral, inspectorii Serviciului de Investigatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta au aplicat unui numar de 93 de agenti economici amenzi ce insumeaza 106.400 lei RON, a declarat pentru "Replica" Vasilica Mihai, directorul executiv al DGFP.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza, de tip masteral, in psihoterapie integrativa, sub indrumarea dnei dr.ph.Mara Price putu - presedinte I.R.P.I.
Farcas) Un fost pilot militar s-a decis sa rupa tacerea care i-a fost impusa, de aceea el s-a gandit sa faca publice anumite intamplari care au avut loc acum mai bine de 40 de ani atunci cand el era inca pilot.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Trei dintre formele de autonomie din programul UDMR - a administratiei publice locale, autonomia culturala si reorganizarea regiunilor de dezvoltare - sunt prezente in programul guvernamental, dar Uniunea nu renunta nici la autonomia teritoriala, a declarat ieri deputatul UDMR Marton Arpad.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Confruntat cu perspectiva declansarii alegerilor anticipate, pe care le considera drept inoportune, UDMR merge inca alaturi de Alianta, cu speranta realizarii programului de guvernare, care include si obtinerea autonomiei culturale si o descentralizare mai accentuata.
Declaratiile sefului statului de joi dupa-amiaza, prin care si-a afirmat sprijinul pentru Guvern, cu conditia ca acesta sa-si respecte angajamentele din campanie si sa nu faca legi pentru clienti politici, au fost primite drept critici constructive de toti cei patru parteneri de Coalitie, care si-au reafirmat sustinerea pentru protocolul semnat miercuri seara.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a anuntat ieri ca va sustine Guvernul Tariceanu atat timp cat va respecta programul de guvernare.
Programul "Prima casa" este in continuare blocat. Executivul nu a reusit sa trimita inca la Monitorul Oficial Hotararea de Guvern care permite functionarea programului. Si asta desi seful Executivului a anuntat saptamana trecuta ca, la solicitarea bancherilor, a modificat normele de acordare a creditului garantat de stat.
Un numar de 923 de proiecte, cu o valoare de 298 milioane euro, declarate eligibile pe Masura 121 de modernizare a exploatatiilor agricole, dar care nu au primit finantare europeana prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), vor putea fi finantate prin programul "Fermierul".
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Liberalii doljeni au lansat ieri programul "Liberalii pentru Romania", o campanie de informare a populatiei cu privire la reformele initiate de guvernul condus de premierul Calin Popescu Tariceanu.
O multime de proiecte OZN ale militarilor (Autor:
Programul guvernamental implementat prin Ordonanta nr. 7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Administratia centrala din Romania nu se intalneste cu cea locala, a declarat ieri prese-dintele Traian Basescu cu prilejul depunerii juramantului de catre conservatorul Bogdan Pascu, caruia i-a urat sa-i convinga pe colegii sai din Executiv ca reforma institutiilor nu poate fi evitata.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu (foto), a declarat ieri, referitor la posibila alianta cu PD, ca, in acest moment, social-democratii exclud orice fel de alianta sau fuziune cu alte partide, desi senatorul Vasile Dancu anunta acum doua zile ca formatiunea ar putea sa se alieze electoral cu partidul lui Cozmin Gusa.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, nu a inchis definitiv supapele de colaborare cu PC.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
google-analytics.com